Šokolaad

Sirli tooršokolaad

Koostisosad:
1-2 spl kookosrasva
väike rusikasuurune tükk kakaovõid
1 kuhjaga spl kakaopulbrit
2 spl jaanikauna pulbrit
1-2 spl sulatatud mett (võib ka ksülitooli, kuid see ei sula nii hästi, agaavisiirup sobib ka)
soovi korral rosinaid ja/või hakitud pähkleid

Valmistamine:
Kakaovõi uuristada laastudeks. Seejärel sulatada kakaovõi ja kookosrasv vesivannil (42 C, et kõik toorkakaole omased ained säiliksid). Lisada saadud segule ülejäänud koostisosad ja blenderdada ühtlaseks. Kõige lõpuks segada sisse rosinad ja pähklid. Valada silikoonist šokolaadivormidesse ja lase mõnda aega jahedas seista.

Uudised ja pakkumised e-posti!

Hoiame Sind kursis Via Naturale uudistega, uute toodete, sooduspakkumiste ning teiste teadetega, mis kliendile huvi pakuvad.