Supid ja kastmed

Kiire Tšillisupp (GV; KV)

Koostisosad:
0,5 kg loomahakkliha
1/3 tassi kookospiima
1 keskmine hakitud sibul
0,5-1 spl tšillipulbrit
1 tass tomatikastet
1 tass punaseid ube (kidney beans)

Valmistamine:
Pruunista hakkliha koos sibulaga suurel pannil. Eemalda tekkinud liigne rasv, lisa tomatikaste, piim või kookospiim ja tšillipulber ning oad. Hauta 45 – 60 minutit.

Kreemine spinati dipikaste (GV)

Koostisosad:
1 tassi hapukoort
½ tl sellerisoola
1 tass majoneesi
½ tl kuivatatud tilli
¼ tl sibulasoola
¼ tass hakitud rohelist sibulat
200 gr sarapuupähkleid, peeneks hakitud või jahvatatud
3 tassi hakitud spinatit. Sobib nii värske kui konserveeritud
3 tl paprikat (soovi korral)

Valmistamine:
Sega kokku hapukoor ja majonees. Lisa hakitud sibul, spinat, pähklipuru ja punane pipar. Kata kinni ja lase külmikus mõnda aega seista - sellega tulevad maitsed esile. Sobib dipikastmeks juurviljakangide või kreekerite juurde.

Maisi kreemsupp  (GV, KV)

Koostisosad:
4-5 maisitõlvikut
oliiviõli
köögiviljad (seller, porgand, petersell)
basiilik
kanapuljong
viilutatud kartulid
koor (kookosekoor)
paprikat

Valmistamine:
Lõika mais tõlviku küljest lahti, pane kuuma oliiviõli sisse. Kata kaanega ja karamelliseeri. Lisa köögiviljad ja kanapuljong. Püreeri pool segust ja pane tagasi potti. Lisa tükeldatud piprakaunad ja koor. Võid lisada kanatükke.

Evelini kodune lihata boršš (GV, KV)

Suurem potitäis suppi:
4-5 keskmist kartulit
2 keskmist punapeeti
3 porgandit
¼ kapsapead
2-3 mugulsibulat
3-4 gluteenivaba puljongikuubikut, soola, pipart
1 spl suhkrut
1 tl äädikat

Valmistamine:
Tükelda kõik juurviljad ühesuurusteks tükkideks ning pane vette keema. Kui juurviljad on peaaegu pehmed, lisa maitseained, puljongikuubikud ja suhkur. Valmis supile lisa 1 tl (veini)äädikat.

Uudised ja pakkumised e-posti!

Hoiame Sind kursis Via Naturale uudistega, uute toodete, sooduspakkumiste ning teiste teadetega, mis kliendile huvi pakuvad.