kolmapäev, 23. oktoober 2019 12:39.20 Europe/Tallinn

Gluteenivabad jahud

Gluteenivabade jahude valik on viimastel aastatel järjest kasvanud. Erinevate jahudega katsedes avaneb uus kulinaarne maailm, mis on täis uusi avastusi ja põnevaid maitseelamusi. Järk-järgult kasvab teadlikkus ja paranevad oskused, kuidas nende jahudega köögis toimetada.

Loe edasi
kolmapäev, 23. oktoober 2019 11:52.44 Europe/Tallinn

Idandamine

Kui seeme puutub kokku veega, tärkab temas elu, energia ja elujõud. Idust saab alguse terve taim, selles on olemas kõik taime jaoks vajalikud toitained. Idandid sisaldavad suures kontsentratsioonis väärtuslikke ensüüme, aminohappeid, mineraalaineid, mikroelemente ja vitamiine. Idandamise käigus suureneb seemne vitamiinisisaldus ja vallanduvad mitmed biokeemilised protsessid.

Loe edasi

2 Item(s)

Laen...