Valmistusjuhend: Ühe 25 cm läbimõõduga pitsapõhja valmistamiseks vajate: 120g jahusegu, 110 ml sooja vett, pool spl oliiviõli, pool spl sidrunimahla. Segage ained omavahel kokku. Rullige taignapall kahe õliga määritud küpsetuspaberi lehe vahel õhukeseks (nii ei kleepu taigen rulli külge) või määrige spaatliga küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Küpsetage ahjus 10 minutit (210 c juures) enne, kui lisate pitsakatte. Siis küpsetage veel 10-15 minutit.
Ühest pakist jagub 3 pitsapõhja valmistamiseks.
Toiteväärtus 100g kohta: energia: 347kcal/1473 kJ; rasva 1,0 g, millest küllastunud 0,2 g; süsivesikuid 77 g,
millest suhkruid 0,3 g; kiudained 4,5 g; valke 5,9 g; soola 1,2 g.
Küpsetage ahjus 10 minutit (210 c juures) enne, kui lisate pitsakatte. Siis küpsetage veel 10-15 minutit.
Ühest pakist jagub 3 pitsapõhja valmistamiseks.
Toiteväärtus 100g kohta: energia: 347kcal/1473 kJ; rasva 1,0 g, millest küllastunud 0,2 g; süsivesikuid 77 g,
millest suhkruid 0,3 g; kiudained 4,5 g; valke 5,9 g; soola 1,2 g.