Toitumisalane teave 100 g kohta: 379ckal/1602 kJ; valku 5,3g; süsivesikuid 76,3g, millest suhkrut 13g; rasva 5,4g, millest
küllastunud rasvhappeid 4,6g, kiudaineid 1,9g, soola 1,1g.
Päritolumaa: Prantsusmaa. Tootja: Euro-Nat.
Maaletooja: OÜ Via Naturale, Kalevi 108, Tartu.
Kilohind: 14.90 eurot/kg.
Retsept 7-8 pannkoogi valmistamiseks:
Klassikaline:
150g pannkoogijahu
1 muna
100 ml piima
Vegan:
150g pannkoogijahu
150g taimset piima
Segage koostisosad ja küpsetage pannkoogid.
Krepid 10 tk
150g pannkoogijahu
2 muna
250 ml piima
Segage jahu sisse ükshaaval munad ja seejärel piim. Laske külmkapis seista 30 minutit ja küpsetage pannil krõbedaks.
Vahvlid
150g pannkoogijahu
2 muna
50g võid
150g piima
Segage jahu munadega, lisage piima ja lõpuks sulatatud või. Segage ja küpsetage vahvlimasinaga kuldpruunid vahvlid.
küllastunud rasvhappeid 4,6g, kiudaineid 1,9g, soola 1,1g.
Päritolumaa: Prantsusmaa. Tootja: Euro-Nat.
Maaletooja: OÜ Via Naturale, Kalevi 108, Tartu.
Kilohind: 14.90 eurot/kg.
Retsept 7-8 pannkoogi valmistamiseks:
Klassikaline:
150g pannkoogijahu
1 muna
100 ml piima
Vegan:
150g pannkoogijahu
150g taimset piima
Segage koostisosad ja küpsetage pannkoogid.
Krepid 10 tk
150g pannkoogijahu
2 muna
250 ml piima
Segage jahu sisse ükshaaval munad ja seejärel piim. Laske külmkapis seista 30 minutit ja küpsetage pannil krõbedaks.
Vahvlid
150g pannkoogijahu
2 muna
50g võid
150g piima
Segage jahu munadega, lisage piima ja lõpuks sulatatud või. Segage ja küpsetage vahvlimasinaga kuldpruunid vahvlid.