UUS
Nordwise juuretis köögiviljade hapendamiseks
3,24 €

Smartpostiga TASUTA saatmine alates 49 EUR tellimusest.

Logi sisse ning saad igalt ostult -5% soodustust.

Nordwise® ainulaadne piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud bakterid, mis aitavad köögiviljadel õigesti hapneda. Nordwise® juuretis köögiviljade hapendamiseks elusate piimhappebakteritega kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni.

Koostisosad: piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59
Patenteeritud piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud bakterid, mis aitavad tootel õigesti hapneda ning kindlustavad stabiilse hapnemisprotsessi ja kvaliteetse toote.

Säilitamine: +2…+6 °C juures.

Tootja: BioCC OÜ
Tootekood 4744780015071
Kategooriad Toidukaubad, Juuretised

Jah

1 pakk= 2 pakikest (2 x 0,5 g)  
1 pakike = 2 kg hapendatud köögivilju
2 kg köögiviljade hapendamine:

1. Puhastage ja tükeldage köögiviljad, vastvalt vajadusele aurutage mõni minut (nt lillkapsas, paprika).
2. Laduge köögiviljad puhtasse purki.
3. Lisage maitseained, näiteks köömned, piparrohi, must ja punane pipar, koriander, tilliseemned, sinepiseemned, küüslauk, looberilehed, kuivatatud petersell, peenestatud vaarika- või mustasõstralehed.
4. Lahustage 1 pakike (0,5 g) juuretist 50 ml vees (max 40 °C), valage köögiviljadele.
5. Valmistage soolvesi. Kuumutage vesi keemiseni, lahustage vees sool (1 spl soola 1 l vee kohta) ning jahutage vähemalt 40 °C-ni. Valage soolvesi köögiviljadele.
6. Olenevalt soovitud happesusest laske segul hapneda 2-3 päeva toatemperatuuril (~22 °C). Hapnenud köögivilju võib süüa koheselt või säilitada külmkapi temperatuuril.


Hapendatud peedisalat küüslauguga

Vaja läheb:
1 pakk Nordwise® köögivilja juuretist
2 riivitud peeti
3 küüslauguküünt
Kuivatatud peterselli
1 l purk

Soolvesi: 1 spl suhkrut, 1 spl soola1 liitri vee kohta

Valmistamine:
Peske ja puhastage peedid, riivige jämeda riiviga. Puhastage ja tükeldage küüslauk hästi väikesteks tükikesteks, segage peet maitseainetega ning asetage purki.  Lisage 1 pakike juuretist 50 ml veele, segage ja valage köögiviljadele. Täitke purk soolveega (1 spl suhkrut, 1 spl soola 1 liitri vee kohta) ning laske segul hapenda 2 päeva 22 kraadi juures olenevalt soovitud happesusest. Hapnenud peedisalatit võib süüa koheselt või säilitada külmkapis.

Kuidas Te hindate seda toodet? *

  1 täht 2 tähte 3 tähte 4 tähte 5 tähte
Hinnang
Laen...