Nordwise jogurti juuretis
2,88 €

Smartpostiga TASUTA saatmine alates 69 EUR tellimusest.

Logi sisse ning saad igalt ostult -5% soodustust.

Ühes jogurti juuretise pakikeses (0,5 g) on 100 miljonit organismile omast kasulikku elus piimhappebakterit Lactobacillus plantarum MCC1, mille tarbimine suurendab kasulike piimhappebakterite hulka soolestiku mikrobiootas.
Juuretisekultuurid Streptococcus thermophilus ja Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus annavad hapnemiseks vajalikud bakteritüved, mis aitavad piimal õigesti hapneda. Nordwise® juuretis jogurti valmistamiseks elusate piimhappebakteritega kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi ning annab lisandväärtuse suurendades heade piimhappebakterite hulka mikrobiootas.
Valmista ise!
Tootekood 4744780015040
Kategooriad Toidukaubad, Juuretised

Jah

???? 1 pakk= 2 pakikest (2 x 0,5 g) ????

  Juuretist võib lisada smuutile, piimale või meelepärasele fermenteerimata joogile (temperatuur ei tohiks ületada 40 °C). Selle tarbimisel rikastad soolestiku mikrobiootat kasulike elus piimhappebakteritega, mida on ühes pakikeses 100 miljonit.  

1 pakike = 1 l probiootilist jogurtit

1 l probiootilise jogurti valmistamine:

1. Kuumutage 1 liiter piima 90-95°C juures 5-10 min.

2.  Jahutage piim 40-45°C-ni ning lisage 1 pakike (0,5 g) juuretist.

3. Segage hoolikalt piim juuretisega ning valage anumasse.

4. Hapendage piima 40-45 °C juures 6-8 h. Hapnemise ajal mitte piima segada!

5. Hinnake kalgendit, mis on moodustunud 6 h jooksul. Kui kalgend on ühtlane ja tugev, segage see läbi ja asetage külmkappi jahtuma (jogurti võib ka ilma läbi segamata jahutada). Säilitage jogurtit 6-9 h külmkapis, et saavutada jogurtile omane tekstuur ja paksem konsistents.

6. Lisage probiootilisele jogurtile meelepäraseid lisandeid.

Koostisosad: piimhappebakter Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus plantarum MCC1

 

Ühes pakikeses on 100 miljonit organismile omast kasulikku elus piimhappebakterit Lactobacillus plantarum MCC1, mille tarbimine suurendab kasulike piimhappebakterite hulka soolestikus.
 

Säilitamine: +2…+6 °C juures.Lühiajaliselt kuni 72 tundi säilib toatemperatuuril. Palume peale teavituse saamist paki saabumise kohta võtta pakk pakiautomaadist esimesel võimalusel ja säilitada toodet vastavalt hoiutingimusele. 

Tootja: BioCC OÜ
Turustaja: Nordwise Biotech OÜ 

Kuidas Te hindate seda toodet? *

  1 täht 2 tähte 3 tähte 4 tähte 5 tähte
Hinnang
Laen...