???? 1 pakk= 2 pakikest (2 x 0,5 g) ????
Juuretist võib lisada smuutile, piimale või meelepärasele fermenteerimata joogile (temperatuur ei tohiks ületada 40 °C). Selle tarbimisel rikastad soolestiku mikrobiootat kasulike elus piimhappebakteritega, mida on ühes pakikeses 100 miljonit.
1 pakike = 1 l probiootilist jogurtit
1 l probiootilise jogurti valmistamine:
1. Kuumutage 1 liiter piima 90-95°C juures 5-10 min.
2. Jahutage piim 40-45°C-ni ning lisage 1 pakike (0,5 g) juuretist.
3. Segage hoolikalt piim juuretisega ning valage anumasse.
4. Hapendage piima 40-45 °C juures 6-8 h. Hapnemise ajal mitte piima segada!
5. Hinnake kalgendit, mis on moodustunud 6 h jooksul. Kui kalgend on ühtlane ja tugev, segage see läbi ja asetage külmkappi jahtuma (jogurti võib ka ilma läbi segamata jahutada). Säilitage jogurtit 6-9 h külmkapis, et saavutada jogurtile omane tekstuur ja paksem konsistents.
6. Lisage probiootilisele jogurtile meelepäraseid lisandeid.
Koostisosad: piimhappebakter Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus plantarum MCC1
Säilitamine: +2…+6 °C juures.Lühiajaliselt kuni 72 tundi säilib toatemperatuuril. Palume peale teavituse saamist paki saabumise kohta võtta pakk pakiautomaadist esimesel võimalusel ja säilitada toodet vastavalt hoiutingimusele.
Tootja: BioCC OÜ
Turustaja: Nordwise Biotech OÜ