Nordwise juuretis kapsa hapendamiseks
2,40 €

Smartpostiga TASUTA saatmine alates 69 EUR tellimusest.

Logi sisse ning saad igalt ostult -5% soodustust.

Nordwise® ainulaadne juuretisekultuur Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud bakteritüved, mis aitavad kapsastel õigesti hapneda. Nordwise® juuretis kapsaste hapendamiseks elusate piimhappebakteritega kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni.
Valmista ise!
Tootekood 4744780015033
Kategooriad Toidukaubad, Juuretised

???? 1 pakk= 2 pakikest (2 x 0,5 g)  ????

1 pakike = 2 kg hapukapsaid

2 kg hapukapsaste valmistamine:

1. Lahustage 1 pakike (0,5 g) juuretist 100 ml vees (mitte kasutada üle 40 °C vett).

2. Peske kapsad, eemaldage pealmised lehed ja kapsa südamik.

3. Viilutage kapsad õhukesteks ribadeks köögikombainiga või noaga.

4. Lisage 2 kg riivitud kapsale 2 spl soola.

5. Segage ja muljuge kapsast käsitsi kuni rakuvedeliku eemaldumiseni.

6. Asetage kapsad puhtasse anumasse. Segage juurde juuretise-vee segu, pressige kapsad tugevalt kokku nii, et toode oleks üleni veega kaetud. Sulgege purk õhukindlalt.

7. Hapendage kapsaid toatemperatuuril 3 ööpäeva.

Hapnenud kapsaid võib koheselt süüa või säilitada külmkapi temperatuuril.

Koostisosad: piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59

 

Patenteeritud juuretisekultuur Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud bakterid, mis aitavad tootel õigesti hapneda ning kindlustavad stabiilse hapnemisprotsessi ja kvaliteetse toote.

 

Säilitamine: +2…+6 °C juures, lühiajaliselt kuni 72 tundi säilib toatemperatuuril. Palume peale teavituse saamist paki saabumise kohta võtta pakk pakiautomaadist esimesel võimalusel ja säilitada toodet vastavalt hoiutingimusele. 

Tootja: BioCC OÜ
Turustaja: Nordwise Biotech OÜ

 

Kuidas Te hindate seda toodet? *

  1 täht 2 tähte 3 tähte 4 tähte 5 tähte
Hinnang
Laen...