UUS
Nordwise juuretis kurkide hapendamiseks
2,40 €

Smartpostiga TASUTA saatmine alates 49 EUR tellimusest.

Logi sisse ning saad igalt ostult -5% soodustust.

Nordwise® ainulaadne juuretisekultuur annab hapnemiseks vajalikud bakteritüved, mis aitavad kurkidel õigesti hapneda. Nordwise® juuretis kurkide hapendamiseks koos maitseaineseguga kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni.
Valmista ise!
Tootekood 4744780015026
Kategooriad Toidukaubad, Juuretised

Jah

???? 1 pakk = 2 kg hapukurke ????

2 kg hapukurkide valmistamine:

1. Peske kurgid.

2. Asetage kurgid korraks kuuma vette.

3. Valmistage soolvesi: kuumutage 1 L vett keemiseni, lisage 2 spl soola ja 1 spl suhkrut. Jahutage vedelik 40 °C-ni.

4. Laduge kurgid purki vaheldumisi paki sisuga.

5. Valage jahutatud soolvesi kurkidele, nii et kurgid oleks täielikult kaetud. Sulgege purk koheselt. Paigutage purgid hapnemiseks sobivasse ruumi, kus temperatuur on ~ 22°C.
Vastavalt sellele, kas soovite vähem hapnenud või rohkem hapnenud kurki, kestab hapnemine 1-2 ööpäeva. Hapnenud kurke võib süüa koheselt või säilitada külmkapi temperatuuril.

Koostisosad: kuivatatud till, koriander, must pipar, mädarõika juur, loorberilehed, vürtspipar, kuivatatud küüslauk, kuivatatud porgand, piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59

 

Patenteeritud juuretisekultuur Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud bakterid, mis aitavad tootel õigesti hapneda ning kindlustavad stabiilse hapnemisprotsessi. 

 

Säilitamine: +2…6 °C juures ja lühiajaliselt. Lühiajaliselt kuni 72 tundi säilib toatemperatuuril. Palume peale teavituse saamist paki saabumise kohta võtta pakk pakiautomaadist esimesel võimalusel ja säilitada toodet vastavalt hoiutingimusele. 

Tootja: BioCC OÜ
Turustaja: Nordwise Biotech OÜ 

Kuidas Te hindate seda toodet? *

  1 täht 2 tähte 3 tähte 4 tähte 5 tähte
Hinnang
Laen...