1 pakk= 2 pakikest (2 x 0,5 g)
Juuretist võib lisada smuutile, piimale või meelepärasele fermenteerimata joogile (temperatuur ei tohiks ületada 40 °C). Selle tarbimisel rikastad soolestiku mikrobiootat kasulike elus piimhappebakteritega, mida on ühes pakikeses 100 miljonit.
1 pakike = 1 l taimset hapendatud jooki
1 l taimse hapendatud joogi valmistamine:
- Kuumutage 1 liiter taimset jooki* 90-95 °C juures 5-10 minutit.
- Jahutage taimne jook 40-45 °C-ni ning lisage 1 pakike (0,5 g) juuretist.
- Segage hoolikalt jook juuretisega ning valage anumasse.
- Hapendage jooki 40-45 °C juures 6-8 h. Hapnemise ajal jooki mitte segada!
- Pärast 6-8 h hapnemist segage jook läbi ja asetage külmkappi jahtuma.
- Lisage hapendatud joogile meelepäraseid lisandeid.
*paksema konsistentsiga joogi valmistamiseks kasutage sojajooki
Koostisosad: piimhappebakter Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus plantarum MCC1
Toode on sobilik veganitele.
Säilitamine: +2…+6 °C juures.Lühiajaliselt kuni 72 tundi säilib toatemperatuuril. Palume peale teavituse saamist paki saabumise kohta võtta pakk pakiautomaadist esimesel võimalusel ja säilitada toodet vastavalt hoiutingimusele.
Tootja: BioCC OÜ
Turustaja: Nordwise Biotech