Gluteenivabad pitsarullid
Süües maitsvaid pitsarulle tunned end nagu pitsarestoranis! Pitsarullid valmivad lihtsalt, kui kasutada Ma Vie mahe gluteenivaba pitsajahu.
Koostisosad
280 g
165 ml leiget vett
1 spl oliiviõli
1 spl sidrunimahla
Tomatipüreed vahemere ürtidega
2-3 värsket šampinjoni
Vahemere maitsetaimi
sool
paprika või oliivide viile
neile, kes taluvad piima: pool mozzarella palli
Valmistamine
Valage oliiviõli, sidrunimahl ja leige vesi kaussi. Lisage vedelikule 280g pitsajahu. Sõtkuge käsitsi tainas hästi läbi. Jagage tainas väiksemateks portsjoniteks ning rullige kahe jahuga määritud küpsetuspaberi vahel lamedaks.
Määrige lahtirullitud pitsataigen tomatipüreega, asetage peale viilutatud seened, meelepärased köögiviljad, soovikorral mozzarella viilud. Raputage peale maitseained ja ürdid. Rullige pitsapõhi ettevaatlikult rulliks ning asetage küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Küpsetage rullid eelsoojendatud ahjus temperatuuril 200 ° C juures 20 minutit. Võtke pitsarullid ahjust välja ja pintseldage neid pealt veidi tomatikastmega, et anda neile meeldiv värvus. Küpseta seejärel veel ahjus 2 minutit.
Lõigake pitsarullid pooleks või veel väiksemateks tükkideks. Sobib nii põhitoidukorraks kui ka eelroaks.
Head isu!