Hõrgud krepid sidrunikreemiga

gluteenivabad krepid sidrunikreemigaKoostisosad

Krepid:

150 g Primeal mahedat kastanijahu

225 g Ma vie riisijahu

1 spl tapiokitärklist

1 näputäis soola

1 spl Primeal mahedat roosuhkurt

5 muna

75 cl (taimset) piima

Õli

 

Sidrunikreem:

3 mahe sidrunit

6 munakollast

200 g valget roosuhkrut

150 g võid

15 cl (taimset) piima

1 tl Primeal agari-agari pulbrit

 


Valmistamine


Kreppide valmistamine:

Valage kaussi jahu, sool ja suhkur. Segage läbi.  Jahu hulka lisada 5 muna. Segamise käigus valage järk-järgult hulka piim. Jätke tainas 30 minutiks seisma. Küpsetage õhukesed ülepanni koogid mõlemalt poolt helepruuniks.

 

Sidrunikreemi valmistamine:

Kasutage keedupotti. Riivige sinna sidruni koor, pigistage 3 sidruni mahl, lisage 6 muna ja suhkur ning kloppige kõik koostisosad potis kergelt vahule.

Kuumutage munasegu pidevalt segades madalal kuumusel, kuni see pakseneb. Eemaldage pott tulelt. Segage kuuma segu hulka või, mis on eelnevalt tükeldatud väikesteks kuubikuteks.

Eraldi potis kuumuta piim keemiseni. Keeda piima 30 sekundit, seejärel vala piima hulka sidruni-munakreem, sega hoolikalt läbi ning jäta jahtuma.

 

Laduge pannkoogid kihiti sidrunikreemiga üksteise peale. Laske enne serveerimist 30 minutit jahtuda.

 

Head isu!

 

Laen...