Gluteenivabad mustika muffinid hirsijahuga
Suurepärased gluteenivabad hirsijahust muffinid rohkete mustikatega.
Koostisosad:
120 g
70 g kartulitärklist
170 g värskeid või külmutatud mustikaid
1 muna
90 g
80 g margariini või kookosõli
120 ml taimset piima
1 tl
Taigna valmistamine:
Sega kausis kokku hirsijahu, kartulitärklis ja küpsetuspulber. Teises kausis vispelda muna koos suhkruga heledaks vahuks ning lisa sulatatud rasvaine ja taimne piim. Sega kuivained muna-või seguga ning viimasena lisa mustikad.
Küpsetamine:
Jaota tainas muffini vormidesse ja pane viieks minutiks külmkappi seisma. Samal ajal kuumuta ahi 180 kraadini. Küpseta muffineid umbes 20 minutit. Muffinid on söömiseks parimad jahtunult.