Gluteenivabad mustika muffinid hirsijahuga

Gluteenivabad mustika muffinid hirsijahuga

Suurepärased gluteenivabad hirsijahust muffinid rohkete mustikatega.

Koostisosad:


120 g hirsijahu

70 g kartulitärklist

170 g värskeid või külmutatud mustikaid

1 muna

90 g roosuhkrut

80 g margariini või kookosõli

120 ml taimset piima

1 tl küpsetuspulbrit

 


Taigna valmistamine:


Sega kausis kokku hirsijahu, kartulitärklis ja küpsetuspulber. Teises kausis vispelda muna koos suhkruga heledaks vahuks ning lisa sulatatud rasvaine ja taimne piim. Sega kuivained muna-või seguga ning viimasena lisa mustikad.

Küpsetamine:


Jaota tainas muffini vormidesse ja pane viieks minutiks külmkappi seisma. Samal ajal kuumuta ahi 180 kraadini. Küpseta muffineid umbes 20 minutit. Muffinid on söömiseks parimad jahtunult.

Laen...