Retsept: Gluteeni- ja piimavaba "Kirju koer"
Vaja läheb: 150 g gluteenita ja piimata küpsiseid, 150 g marmelaadi, 50 g rosinaid, 30 g toorkakaopulbrit või jaanikaunapulbrit, 80 g kakaovõid, 50 g india pähkleid, 30 g kuivatatud kirsse, 30 g kuivatatud jõhvikaid, 200 ml kookoskondenspiima.
Kuumuta kookoskondenspiim potis, sega hulka riivitud kakaovõi ja lase sulada. Tõsta pott tulelt.
Pese rosinad. Tükelda gluteenita-piimata küpsised, marmelaad, pähklid, kirsid ning jõhvikad. Sega kõik ained omavahel. Vooderda sobiva suuruse ja kujuga vorm toidukilega. Pane mass vooderdatud vormi, tõsta toidukile servad vormi peale. Lase külmkapis taheneda.
Retsept on pärit M. Vesingi raamatust "Tervise hoidmise toidud 3" (Ajakirjade kirjastus).
Vaja läheb: 150 g gluteenita ja piimata küpsiseid, 150 g marmelaadi, 50 g rosinaid, 30 g toorkakaopulbrit või jaanikaunapulbrit, 80 g kakaovõid, 50 g india pähkleid, 30 g kuivatatud kirsse, 30 g kuivatatud jõhvikaid, 200 ml kookoskondenspiima.
Kuumuta kookoskondenspiim potis, sega hulka riivitud kakaovõi ja lase sulada. Tõsta pott tulelt.
Pese rosinad. Tükelda gluteenita-piimata küpsised, marmelaad, pähklid, kirsid ning jõhvikad. Sega kõik ained omavahel. Vooderda sobiva suuruse ja kujuga vorm toidukilega. Pane mass vooderdatud vormi, tõsta toidukile servad vormi peale. Lase külmkapis taheneda.
Retsept on pärit M. Vesingi raamatust "Tervise hoidmise toidud 3" (Ajakirjade kirjastus).