Gluteenivabad banaani ja šokolaadi pannkoogid

Gluteenivabad šokolaadi ja banaani pannkoogid

Maitsvate gluteenivabade šokolaadi ja 

banaani pannkookide retsept.

Koostisosad

1 banaan

2 tl taimeõli

120 g MaVie gluteenivaba küpsetussegu

1 spl MaVie küpsetuspulber

1 spl kakaopulber

3 tl šokolaaditükke

Valmistamine

 

Taigna tegemine

Purusta kausis banaanid kahvliga ühtlaseks püreeks. Lisa segule õli ja piim. Lisa jahu, küpsetuspulber ja kakaopulber ning sega. Viimasena lisa šokolaaditükid ja sega veelkord.

 

Küpsetamine

Kuumuta väikene kogus taimeõli pannil ja lisa supilusikatäis tainast. Küpseta pannkooke mõlemalt poolelt paar minutit. 

 

Serveerimine

Serveeri pannkooke banaani, šokolaadikreemi ja kookosega.

Laen...