Gluteenivaba vegan carbonara

Gluteenivaba vegan carbonaraCarbonara pasta on klassika! Seega miks mitte süüa seda ka siis, kui gluteeni ei tarbi? Naudi seda tatratorudest pastat koos vegan carbonara kastmega.

Koostisosad

400g MaVie Tatrapasta torusid gluteenivaba

1 sibul

150g suitsutatud tofut

2 spl valget veini

1 spl tamarindi või gluteenivaba sojakastet

150 ml taimset koort

Oliivõli, sool, pipar

Valikuline (parmesani asemel): peotäis India pähkleid ja natuke maitseainesegu .

Valmistamine


Vegan carbonara kaste

Haki sibul ja pruunista pannil oliiviõliga paar minutit. Lisa tükeldatud suitsutatud tofu. Lisa tamarind ja valge vein ning vähenda kuumust ja küpseta edasi madalal kuumusel. Maitsesta ja lisa taimne koor.

Tatratorude keetmine

Pane tulele suur pott veega, kui vesi hakkab keema, lisa pasta ja keeda 9 minutit. Ära sega. Seejärel kurna pasta ja lisa see kastmele. Serveeri rooga tulisena ja puista peale India pähklid ja maitseainesegu.

Head isu!

Laen...