Soolane keeks paprika ja feta juustuga


Värviline gluteenivaba keeks paprika ja feta juustuga.

keeks paprika ja fetaga

Koostisosad:


3 muna

50 g maisijahu

50 g hirsijahu

50 g maisitärklist

70 ml oliiviõli

120 ml taimset piima

6 g küpsetuspulbrit

2 paprikat, 1 punane ja 1 roheline

100 g fetat

1 spl mooniseemneid

Maitserohelist, soola ja pipart

 

Valmistamine:


Vispelda kausis munad, taimne piim ja õli, lisa küpsetuspulber ja mõlemad jahud ning sega. Pese ära paprikad ja tükelda väikesteks kuubikuteks. Lisa need taignasse koos kuubikuteks lõigatud feta, mooniseemnete ja maitseainetega ja sega tükid taigna sisse. Vala tainas õliga määritud keeksivormi. Küpseta ahjus 180 °C juures umbes 40 minutit. Kontrolli kas keeks on läbi küpsenud kasutades hambatikku.

Laen...