l-biome-copia
17-1-8
14-9673
l-biome-copia
17-1-8
14-9673

L-Bioom

Tootekood: 8056149570173

  • L-Bioomi on välja töötatud Lõuna-California ülikooli pikaealisuse instituudi (Longevity Institute, University of Southern California ) teadlased koostöös L-Nutra arstidega.
  • L-Bioom on välja töötatud terve mikrobioomi säilitamiseks, mis on üks oluline tegur pikaealisuse tagamisel.
  • L-Bioom on prebiootikumide, probiootikumide ja DHA kombinatsioon kõik ühes kapslis.
  • Bifidobacterium Breve B3, Lactobacillus Rhamnosus HN001 toetades tervet mikrobiootat toetavad head soolestiku tööd ja normaalset kehakoostist.
  • DHA aitab säilitada normaalset ajutalitlust ja hoida normaalset nägemist.
  • Välja töötatud 5-päevase ProLoni paastu järgse mikrobioomi toetamiseks.

69,00

8 laos

Smartpostiga TASUTA saatmine alates 69€ tellimusest.
Logi sisse ning saad igalt ostult -5% soodustust.
Kirjuta arvustus
Ei sisalda

food-no-gluten-svgrepo-comno-eggno-milkno-soy

Sobilik

vegetarianvegan

Tootja

L-Nutra Italia S.r.l.

Toote tüüp

kapsel

L-BIOME soolestiku parimaks terviseks
Probiootilised tüved Bifidobacterium Breve B3 ja Lactobacillus Rhamnosus HN001 on avaldanud soodsat mõju oodatavale elueale ja vanusega seotud häirete leevendamisele tänu  soolestiku mikrobioota koostise toetamisele.
Uuringud on näidanud, et paastumisel on mikrobioomile kasulik toime soodustades kasulike bakterite kasvu. L-Bioom ühendab endas prebiootilised kiudaineid ja kaks olulist bakterite tüve, mis peegeldavad paastumise järgset mikrobioomi. Jäädes truuks ProLoni tõekspidamistele sisaldab L-Bioom ka polüküllastumata rasvhapet DHA, et toetada erinevate organite ja kehasüsteemide tervislikku vananemist.

Soolestiku tervis on tervislikuks eluks hädavajalik. L-Bioom on saatjaks sellel  teekonnal.

Bifidobacterium breve B-3 B. breve B-3 tarbimine, lisaks soole tervise toetamisele, toetab ka kehakaalu, keha rasvaprotsendi, veresuhkru ja kolesterooli taseme normaalses vahemikus hoidmist. Kliinilised testid on näidanud, et, see tüvi vähendas rasvumisele kalduvate täiskasvanutel rasvamassi. B. breve B-3 manustamisega täheldati süsteemse põletikulise vastuse võimalikku paranemist.
Lactobacillus Rhamnosus HN001 See tüvi on eriti vastupidav sapi toimele. Tänu sellele suudab see tüvi koloniseerida peensoole ja käärsoole ülemist osa. Arvukad uuringud näitavad, et L. rhamnosus HN001-l on soodne mõju soolebarjääri funktsioonile, toetab seedimist ja soolestiku tööd, soolestik-immuunsuse telge ja soodustab mugavustunnet seedesüsteemis ja toitainete imendumist.
Inuliin Inuliin on lahustumatu kiudaine. Kuigi töödeldud toidud võivad tunduda maitsvat ja anda palju energiat, on need kiudainetevaesed ning nende pikaajaline tarbimine võib viia erinevate häireteni. Mitmed uuringud näitavad, et inuliin toimib prebiootikumina ja võib soodustada bifidobakterite ja laktobatsillide kasvu soolestikus, edendades seeläbi tervet seedesüsteemi.
DHA DHA on asendamatu oomega-3 polüküllastumata rasvhape, mis on osa fosfolipiidide koostisest erinevates organites, sealhulgas südames, ajus ja silma võrkkestas. DHA tarbimine aitab säilitada aju füsioloogilist funktsiooni ja normaalset nägemist. Uuringud näitavad, et Euroopa elanikud tarbivad vähe DHA-d sisaldavaid toite, põhjustades selle olulise toitaine vaegust, mida saab parandada toidulisandite tarbimisega.
Lüsiin Lüsiin on inimestele asendamatu aminohape, mida tuleb seetõttu hankida toiduga. Lüsiinil on mitmeid rolle, peamiselt valgutootmises, aga ka kollageeni polüpeptiidide ristsidumisel.
100% vegan
Pre- ja probiootikumiderikas
Toetab head seedimist
Toetab tervet soolebarjääri
Toetab immuunsuse tervist

MIKS L-BIOOM
L-Bioom tagab oma koostisosade optimaalse annuse ohutul ja tõhusal viisil. DHA on seotud asendamatu aminohappe L-lüsiiniga, moodustades soola, mis muudab DHA organismis kergemini omastatavaks ja suurendab selle efektiivsust.

KUIDAS SEE TÖÖTAB
L-Bioom on sobilik igapäevaseks kasutamiseks kõigile vanuses 18 kuni 80. Parim on seda tarbida pärast mõne ProLon toote tarbimist (5-päevane paastu imiteeriv toitumine, 1-päevane ReSet toitumine, ProLon batoonide regulaarset tarbimist).  Saate igal ajal pausi teha ja uuesti alustada. Terviseprobleemide esinemisel pidage enne L-Bioomi võtmist nõu oma arstiga. Ärge võtke L-Bioomi, kui olete mõne selle koostisosa suhtes allergiline.

ProLoni L-Bioom’iga ei vali te lihtsalt toidulisandit, vaid saate partneri oma teekonnal pikaealisuse ja tervisliku vananemise poole. Püüdes pidevalt edendada oma arusaamist pikaealisusest, on L-Nutra pühendunud sellele, et pakkuda parimat, mida teadusel ja loodusel täna pakkuda on.
KASUTUSJUHISED

2-3 kapslit päevas koos klaasi veega või vastavalt professionaali soovitustele.

TOOTEINFO:

Koostisosa: Päevane annus (2 kapslit):
Lactobacillus rhamnosus HN001 18 miljardit CFU
Bifidobacterium breve 10 miljardit CFU
Oomega-3-lüsiin rasvhapete soolad, millest 400 mg
DHA (dodekoheksaeenhape) 200 mg
L-lüsiin 132 mg
Inuliin 300 mg
KOOSTISOSAD
Oomega-3-lüsiin rasvhapete soolad (oomega 3 mikrovetikas Schyzochitrium sp. saadud õlist, L-lüsiin), L-inuliin; kapsel: hüdroksüpropüülmetüültselluloos, Bifidobacterium breve B3;  paakumisvastane aine: kaltsium bifosfaat; Lactobacillus rhamnosus HN001; paakumisvastane aine: rasvhapete magneesiumsoolad, talk; kaltsiumkarbonaat.
HOIATUSED

  • Toodet ei tohi tarvitada mitmekesise toidusedeli ja tervisliku elustiili asendajana.
  • Ärge ületage soovitatud päevast annust.
  • Hoida lastele kättesaamatus kohas.
  • Mitte tarbida, kui esineb allergia või ülitundlikkus mõne koostisosa suhtes.
  • Mitte tarvitada, kui pakend on purunenud.
  • Säilitada jahedas ja kuivas, alla 25 kraadises ruumis, eemal otsesest valgus- ja / või kuumaallikast.
  • Minimaalne säilivusaeg kehtib tootele, mida on korralikult säilitatud terves pakendis.
LISAINFO
Originaalnimi: L-Biome
Rohkem toote koostisosade kohta

Bifidumbacterium breve B-3:

  • Minami, J.I., Kondo, S., Yanagisawa, N., et al., 2015. Oral administration of Bifidobacterium breve B-3 modifies metabolic functions in adults with obese tendencies in a randomised controlled trial. Journal of Nutritional Science, 4.
  • Minami, J., Iwabuchi, N., Tanaka, M., et al., 2018. Effects of Bifidobacterium breve B-3 on body fat reductions in pre-obese adults: a randomized, double-blind, placebo-controlled trial. Bioscience of Microbiota, Food and Health, pp.18-001.
  • Inoue T, Kobayashi Y, Mori N, Sakagawa M, et al., 2018. Effect of combined bifidobacteria supplementation and resistance training on cognitive function, body composition and bowel habits of healthy elderly subjects. Benef Microbes. 2018 Dec 7;9.

 Lactobacillus rhamnosus HN001:

  • González-Hernández LA, Jave-Suarez LF, Fafutis-Morris M, Montes-Salcedo KE, Valle-Gutierrez LG, Campos-Loza AE, Enciso-Gómez LF, Andrade-Villanueva JF (2012) Synbiotic therapy decreases microbial translocation and inflammation and improves immunological status in HIV-infected patients: a double-blind randomized controlled pilot trial. Nutr J 11:90.
  • Mokkala K, Pussinen P, Houttu N, Koivuniemi E, Vahlberg T, Laitinen K. (2018) The impact of probiotics and n-3 long-chain polyunsaturated fatty acids on intestinal permeability inpregnancy: a randomised clinical trial. Beneficial Microbes 9(2): 199-208
  • Kruger MC, Fear A, Chua WH, Plimmer GG, Schollum LM (2009) The effect of Lactobacillus rhamnosus on mineral absorption and bone health in growing male and ovariectomised female rats. Dairy Science & Technology 89:219-231.
  • Tannock GW, Taylor C, Lawley B, Loach D, Gould M, Dunn AC, McLellan AD, Black MA, McNoe L, Dekker J, Gopal P, Collett MA (2014) Altered transcription of murine genes induced in the small bowel by administration of probiotic strain Lactobacillus rhamnosus HN001. Applied and Environmental Microbiology 80:2851-2859
  • Miller LE, Ouwehand AC (2013) Probiotic supplementation decreases intestinal transit time: Meta- HN019, analysis of randomized controlled trials. World Journal of Gastroenterology 19:4718-4725

Inuliin:

  • Shah BR, Li B, Al Sabbah H, Xu W, Mráz J. Effects of prebiotic dietary fibers and probiotics on human health: With special focus on recent advancement in their encapsulated formulations. Trends Food Sci Technol. 2020 Aug;102:178-192.
  • den Besten G., van Eunen K., Groen A.K., Venema K., Reijngoud D.-J., Bakker B.M. The role of short-chain fatty acids in the interplay between diet, gut microbiota, and host energy metabolism. Journal of Lipid Research. 2013;54(9):2325–2340.
  • Dewulf E., Cani P., Claus S., Neyrinck A., Puylaert P., Glenn G.…Delzenne N. INULIN-TYPE fructans with prebiotic properties lessen endotoxemia and modulate host metabolism by changing gut microbiota composition in obese women: 749 accepted poster. Obesity Facts. 2012;5:200–201.
  • Dewulf E.M., Cani P.D., Neyrinck A.M., Possemiers S., Van Holle A., Muccioli G.G.…Sohet F.M. Inulin-type fructans with prebiotic properties counteract GPR43 overexpression and PPARγ-related adipogenesis in the white adipose tissue of high-fat diet-fed mice. The Journal of Nutritional Biochemistry. 2011;22(8):712–722.
  • Nicolucci A.C. Prebiotics reduce body fat and alter intestinal microbiota in children who are overweight or with obesity. Gastroenterology. 2017;153(3):711–722

Vetikaõli DHA:

  • Jayapala H, Lim SY. N-3 Polyunsaturated Fatty Acids and Gut Microbiota. Comb Chem High Throughput Screen. 2022 Jul 1. doi: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35786331/
  • Rousseau G. Microbiota, a New Playground for the Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids in Cardiovascular Diseases. Mar Drugs. 2021 Jan 23;19(2):54. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7931107/
  • Stillwell W, Wassall SR. Docosahexaenoic acid: membrane properties of a unique fatty acid. Chem Phys Lipids. 2003;126(1):1-27.
  • Serhan CN. Novel Pro-Resolving Lipid Mediators in Inflammation Are Leads for Resolution Physiology. Nature. 2014 Jun 5; 510(7503): 92–101.
  • Kotani S, Sakaguchi E, Warashina S, et al. Dietary supplementation of arachidonic and docosahexaenoic acids improves cognitive dysfunction. Neurosci Res 2006;56(2):159-64.
  • Innes JK, Calder PC. Marine Omega-3 (N-3) Fatty Acids for Cardiovascular Health: An Update for 2020. Int J Mol Sci. 2020 Feb 18;21(4):1362.
  • SanGiovanni JP, Chew EY. The role of omega-3 long-chain polyunsaturated fatty acids in health and disease of the retina. Prog Retin Eye Res. 2005;24(1):87-138

Arvustused

There are no reviews yet

Lisa arvustus
L-Bioom L-Bioom
Hinnang*
0/5
* Rating is required
Sinu arvustus
* Review is required
Nimi
* Name is required

Liitu meie uudiskirjaga

0